Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Kórejský Samsung v minulom roku ukázal, aké obrazovky môžeme v budúcnosti v jeho smartfónoch čakať. Po modeloch s výrezom a dierou pre selfie fotoaparát sa čoskoro dočkáme aj prvého displeja bez akéhokoľvek výrezu. Koncept pripravovaného Samsungu Galaxy A90 sa teraz ukázal na novom videu a odhalil aj možné špecifikácie, s ktorými príde na trh.

O tomto smartfóne sa dlhšie hovorí ako o vlajkovej lodi strednej kategórie. Indonézska pobočka spoločnosti už mala potvrdiť aj dizajnovú stránku Galaxy A90, vrátane displeja bez výrezov, informoval portál Android Headlines. Podľa doterajších informácií má táto očakávaná novinka disponovať procesorom Snapdragon 7150. Prednú stranu bude obývať veľký 6,7″ OLED displej s technológiou pre emitovanie zvuku pri volaniach, teda nebude mať žiaden klasický reproduktor.

Veľkou zaujímavosťou však má byť výsuvný mechanizmus s dvojicou 48 MPx a 8 MPx fotoaparátov, spolu s ToF senzorom, ktoré poslúžia zároveň ako selfie fotoaparát, informoval portál GSMArena. Ako bude tento nápad Samsungu fungovať prezrádza aj priložené video. Vo výbave Galaxy A90-ky potom nájdeme aj 3 700 mAh batériu s podporou rýchleho 25 W nabíjania. Oficiálne môže Samsung túto novinku ukázať už 10. apríla, informoval Techradar.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú