Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Séria Rýchlo a zbesilo je kutlovka, ktorá si aj napriek kontroverzným posledným dielom nachádza fanúšikov. Posledný diel Fast 9 práve dostal oficiálny trailer, pripomínajúci všetko, prečo ságu milujeme a zároveň nenávidíme.

Vyše trojminútový trailer odhaľuje, čo by sa od vyvrcholenia balastu, akým posledné diely filmovej značky s Vin Dieslom v hlavnej úlohe sú, očakávalo – výbuchy, autá, ale najmä cielené obhliadnutia sa na pôvodné filmy, ktoré značku vybudovali.

Konečne vidíme v akcii Domovho dlhé roky strateného brata, ktorého stvárni wrestlingová hviezda John Cena. Vedľa neho sa nám pripomínajú všetky doterajšie hviezdy, pričom nechýba ani očakávaný navrátilec série, Sung Kang, v podaní Han Luea.

Autori si samozrejme neodpustili ani letmý nostalgický pohľad na Briana, stvárneného zosnulým Paul Walkerom, či od siedmeho dielu nevidenú Miu Torreto, jeho bývalú partnerku. Tú si opäť zahrá charizmatická Jordana Brewster.

NEPREHLIADNI
Veľkolepý návrat do Rýchlo a zbesilo 9. Vráti sa obľúbená postava z Tokyo Drift

Aj napriek nepopierateľnému prevyšovaniu cezhraničných scén, kde hlavnú úlohu zohráva sci-fi stíhačka, záberu na očakávaný výlet do vesmíru sme sa nedočkali. Snáď nás obľúbenkyňa Hollywoodu Michelle Rodriguez minulý rok neťahala za nos.

Akciou, nádhernými autami a nostalgiou nabitá ukážka nezabúda pripomínať, že filmu sa aj napriek niekoľkým odkladom nakoniec dočkáme. Fast 9 snáď už bez ďalšej zmeny dátumu premiéry príde 25. júna.

Zdroje: YouTube, The Fast Saga

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú