Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pokračovanie legendárnej hernej série GTA s číslom 6 je ešte stále kompletne zahalené pod rúškom tajomstva, teda aspoň čo sa oficiálnych informácií týka. Rockstar však naznačil, že noviniek by sme sa mohli dočkať už čoskoro, informoval LadBible.

Rockstar odpovedal jednému z fanúšikov na Twitteri, ktorý sa dožadoval oficiálnych informácií o pokračovaní série GTA. Herné štúdio odpovedalo so slovami, že zatiaľ žiadne oficiálne informácie ohľadom GTA 6 nie sú, no fanúšikovia by mali sledovať Rockstar Newswire, kde sa oficiálne správy určite objavia.

Táto informácia je však rovnako nejasná ako všetky doterajšie úniky. Nevieme, či chcel Rockstar iba nasmerovať fanúšikov, kde sa novinky z ich diania objavujú, alebo skutočne naznačuje, že čoskoro do sveta pustí prvé informácie o novej časti série.

Doterajšie úniky naznačujú, že GTA 6 by malo prísť niekedy v roku 2023, objavili sa tiež údajné prvé zábery z novej hry, ktorej príbeh sa odohrá v 80. rokoch.

Túto špekuláciu umocňuje aj inzerát, v ktorom Rockstar hľadal návrhára, ktorý sa vyzná v staršej móde. Príbeh by sa mal točiť okolo drogových kartelov a hráč sa pozrie hneď do niekoľkých veľkomiest v USA.

Zdroj: LadBible, Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú