Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Prečo má Tesla taký náskok pred konkurenciou? Nuž, konkurencia Tesle vôbec neverila a trvalo jej dlho, kým uverila, že elektrické auto je možné postaviť. Teraz majú čo robiť, aby ju dobehli.

Portál Electrek sa vo svojom článku venoval téme automobilov Tesla a rozhovoru Elona Muska, ktorý ho poskytol pre magazín Motor Trend. Práve tento magazín v roku 2013 menoval Teslu Model S automobilom roka. Od tej doby prešlo už 6 rokov a konkurencia ešte len stále Teslu doháňa. Elon Musk v rozhovore povedal, že dôvodom je fakt, že konkurencia Teslu vôbec nebrala do úvahy.

Konkurencia totižto vôbec neverila, že Teslu ako elektrické auto je vôbec možné postaviť. No keď sa dostala na trh, bolo už neskoro. Ďalším dôvodom je podľa Muska fakt, že konkurencia do výroby svojich vozidiel nedáva dušu. Zatiaľ čo Tesla sa snaží doručiť automobil, ktorý si zákazník zamiluje, konkurencia myslí len na bezduché zisky a analýzy trhu. Vyrába podľa neho autá, ktoré nemajú srdce a dušu. Používajú tú istú platformu dookola a kašlú na prírodu.

Zdroj: Electrek, Motor Trend

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú