Fanúšikovia sa konečne dočkali. Poľské štúdio CD Projekt Red práve oznámilo na platforme Twitch radostnú správu, ktorá potešila a príjemne šokovala nejedného hráča. Sľubovaná next-gen verzia Cyperpunk 2077 bola dnešným dňom vydaná a aktuálne je k dispozícii na stiahnutie.

Aktualizácia novej generácie prichádza spolu s patchom 1.5, ktorý by mal popri ďalších opravách priniesť aj radu mnohých vylepšení. Na PC a Xbox Series bude možné update vykonať pomocou jednoduchého stiahnutia nového patchu.

Pre PlayStation 5 si hráč bude musieť stiahnuť kompletnú verziu pre PS5 z knižnice a vykonať prenos uložených pozícií.

Hru si môže vyskúšať každý

Tvorcovia spolu s viac než polhodinovou ukážkou z hry predstavili priamo divákom viacero vylepšení a noviniek, ktoré majú zas o kúsok vylepšiť reputáciu pošramotenej technickej stránky z minulosti, ktorá od svojho uvedenia musela prejsť masívnymi aktualizáciami o veľkosti niekoľko GB po obrovskej kritike verejnosti.

FonTech

Po viacerých veľkých aktualizáciách je dnes už Cyberpunk 2077 celkom inou hrou a vývojári po oprave kritických chýb konečne potešili fanúšikov aj novou next-gen verziou a s vylepšeniami, ktoré majú zefektívniť súbojový systém, zvýšiť inteligenciu NPC postáv a celkové reakcie okolia na činnosť hlavnej postavy v hre. Vývojári zároveň doplnili, že sa im podarilo odstrániť značnú časť bugov a posunúť hru na nový a vyšší level.

Skvelou správou je aj možnosť zahrať si hru zadarmo vo forme trial verzie, čím dávajú tvorcovia možnosť otestovať hráčom kvalitu vylepšení a vyhnúť sa tak ďalším masívnym žiadostiam o vrátenie peňazí za hru, ktorej technický stav je nehrateľný.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú