Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Predplatitelia internetovej služby Lepšia.TV mohli začiatkom tohto týždňa postrehnúť veľký výpadok, ktorý ovplyvnil fungovanie samotnej aplikácie i webu. Spoločnosť sa teraz rozhodla nepríjemnosti kompenzovať, dočasne im poskytne malý benefit, informuje SatelitnaTV.sk.

Výpadok aplikácie aj webového prostredia služby Lepšia.TV nastal ešte v pondelok, pričom nedostatky a niektoré funkcie neboli dostupné ešte ani v nasledujúci deň. Rozsiahly výpadok mal totiž dopad aj na hardvér služby.

Poškodené boli podľa našich informácií súčasne dva disky, primárny a záložný. Samotné sledovanie televízie nebolo ovplyvnené, problémy sa týkali najmä objednania predplatného, či prihlásenia sa do účtu.

Služba už situáciu vyriešila a spustila aj nový server s kapacitou až 20 Gb/s. Zároveň sa na podobnú situáciu vopred pripravila a aktuálne má už 3 záložné servery, vďaka čomu sa takýto problém nemá v budúcnosti opakovať.

Pripravili sme kompletný nový mega server s kapacitou 20 Gb/s. Robíme rôzne zásahy, aby boli zálohy na viacerých serveroch a boli na Vianoce pripravené. Momentálne máme 3 serverovne.

Takže, aj keby nastal znova nejaký výpadok, budeme na to pripravení, nakoľko máme zálohy záloh, a teda sa to našich zákazníkov nedotkne,“ informovala Lepšia.TV našu redakciu.

Kvôli výpadku však Lepšia.TV poskytne zákazníkom aj kompenzáciu za spôsobené problémy s používaním internetovej služby. Podľa informácií portálu SatelitnaTV.sk dostanú predplatitelia služby zadarmo možnosť sledovať obsah na 2 zariadeniach súčasne.

Tento malý benefit môžu využiť až do konca decembra a aktivovaný im bude automaticky. V bežnom prípade je sledovanie obsahu na 2 zariadeniach za príplatok.

Zdroj: SatelitnaTV.sk, Vlastný

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú