Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

V celkovom hodnotení si Pocophone F1 od Xiaomi odniesol v teste DxOMark slušných 92 bodov, čím prekonal aj niekdajšie vlajkové lode od Apple či Googlu. Na novšie modely však nestačil.

Testovanie hlavného fotoaparátu v Pocophone F1 prinieslo skvelý výsledok, ktorý mu zabezpečila najmä dobrá reprodukcia farieb, spolu s automatickým zaostrovaním. Hlavné nedostatky sa objavili v nočných podmienkach, kedy nemali fotografie z produkcie tohto smartfónu príliš veľa detailov. Testeri kritizovali aj absenciu optického priblíženia, ale aj kvalitu „bokeh“ efektu, ktorý je len softvérový, keďže F1-ka nemá teleobjektív. V porovnaní so Xiaomi Mi 8 sú fotografie v podaní Pocophone F1 omnoho viac belšie.

Pri testovaní kvality videa si tento dostupný model získal 90 bodov vďaka rýchlemu zaostrovaniu, efektívnej stabilizácii a slušnej  reprodukcii farieb. Chýbal mu však dostatočný dynamický rozsah a detaily. V horších svetelných podmienkach sa objavoval výrazný šum. Kvôli tomu tak Pocophone F1 zaostáva za dnešnými vlajkovými loďami, no v istých smeroch prekonal tie predchádzajúce.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú