Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Už dnes na Slovensku do predaja vstupuje konzola novej generácie, PlayStation 5. Konzola na trh prichádza v dvoch samostatných verziách – s čítacou Blu-ray mechanikou za cenu 499 € alebo vo forme digitálnej verzie bez čítačky za odporúčanú predajnú cenu 399 €.

Dopyt po hernom zariadení je však taký masívny, že PS5 je vypredaná nielen na Slovensku, ale prakticky po celom svete. Nedostatkové zásoby sú ideálnou príležitosťou pre špekulantov, ktorí začali vo veľkom ponúkať svoje konzoly na bazároch a nehanbia sa za ne vypýtať aj dvojnásobok maloobchodnej predajnej ceny.

PlayStation 5 na trh prichádza so slušnou hernou ponukou, ktorá podľa prezidenta hernej divízie Sony, Jima Ryana, patrí medzi najlepšie v histórii. Medzi očakávané novinky patria tituly ako Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Demon’s Souls, Sackboy: A Big Adventure a Astro’s Playroom, pričom ponuka exkluzívnych titulov sa už budúci rok rozrastie o ďalšie sľubne vyzerajúce hry.

Nenechaj si ujsť
Revolúcia sa nezadržateľne blíži: Toto je všetko, čo potrebuješ vedieť o PlayStation 5

Patria medzi ne masívne propagovaný Ratchet and Clank: Rift Apart, Returnal, Destruction AllStars, Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7 alebo nový diel God of War. PlayStation 5 zároveň prichádza s bohatou spätnou kompatibilitou PS4 titulov, ktoré sú na novej konzole obohatené o krajší vizuál a vďaka SSD disku sú na novej konzole citeľne rýchlejšie.

PlayStation 5 aktuálne testujeme aj v našej redakcii, už tento víkend prinesieme komplexný pohľad na novú konzolu a detailne si posvietime aj na ovládač DualSense.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú