Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Reštart Mortal Kombat je už doslova za rohom, jeho americká premiéra v kinách a HBO Max je naplánovaná na tento piatok. V závislosti od toho filmári zverejnili prvých 7 minút z filmu, o téme informuje Screen Rant.

Ako sme naznačovali v článku nedávno, najmä úvod filmu bude zameraný na pôvod Hanza Hasashiho, v komunite známeho skôr pod jeho pseudonymom Scorpion. Ukážka sa sústreďuje na vyvraždenie jeho klanu nikým iným ako jeho odvekým rivalom, Sub-Zerom. Práve tieto udalosti navedú Hanza na nekompromisnú cestu smrteľného ninju v ikonickom žltom overale.

7-minútová ukážka končí v tom najvypätejšom momente, a teda pri dueli dvojice, o ktorého výsledku praví fanúšikovia pravdepodobne vedia už teraz. HBO mimochodom ešte predtým zverejnilo krátku ukážku odvetného súboja dvojice, tentokrát už v známych oblekoch bojových charakterov.

Chceš si Mortal Kombat vychutnať v najlepšej kvalite?

Pozri si ho na 58-palcovom televízore s technológiou Ambilight, 4K rozlíšením, operačným systémom Android a podporou HDR10+.

PREČÍTAJ SI CELÝ –>ČLÁNOK<–

Konečne dôstojný film podľa hry?

V tomto tvrdení nás utvrdzuje aj krátka ukážka z úvodu filmu, ktorá prezentuje naoko excelentne prevedenú akciu s neustálymi požmurknutiami na fanúšikov univerza. Zároveň si ani nedokážeme predstaviť to kvantum easter eggov, ktoré si na nás filmári chystajú.

NEPREHLIADNI
HBO s ďalším seriálovým klenotom. Úvodná epizóda novinky s Kate Winslet má fantastické ohlasy

Pochvalu si zaslúži aj exekúcia zápletky, skalopevne sa držiaca zabehnutých dejových liniek, ktoré sú fanúšikom hernej série dobre známe. Príkladom za všetky je odhalenie ľadových schopností Bi-Hana ešte pred jeho prerodom do Sub-Zera. Rovnako nechýbajú zábery na ikonické kunaie v rukách Hanza, ktoré si neskôr osvojí samotný Scorpion.

Nechceme to zarieknuť, no nový Mortal Kombat vyzerá fantasticky. Škoda ale je, že Slováci si ho oficiálnou legálnu cestou skrz HBO Max nepozrú. Služba u nás štartuje až neskôr počas roka a HGO Go Mortal Kombat do ponuky nezaradí.

 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú