Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Google spustila na Slovensku novú funkciu mobilnej aplikácie, v ktorej po novom nájdu používatelia krátke 15-sekundové videá, podobne, ako na Instagrame. Po takmer roku od prvého spustenia novinky v Indii sa dostáva táto fičúra aj do prostredia slovenskej verzie platformy.

Funkcia pre pozeranie krátkych videí pod názvom YouTube Shorts je tak už v týchto dňoch dostupná pre všetkých aj v našich končinách. Používateľom prináša možnosť sledovania a nahrávania krátkych videí doplnených o hudbu, ktorú je možné vybrať až od 250 vydavateľstiev z celého sveta.

Chceli sme, aby bolo natáčanie krátkych videí prostredníctvom Shorts pre používateľov jednoduché a zábavné. V tejto chvíli pokračujeme vo vylepšovaní produktu na základe spätnej väzby od našich tvorcov a umelcov a počítame s tým, že postupne budeme pridávať ďalšie funkcie,“ hovorí Todd Sherman, globálny produktový manažér YouTube Shorts.

Novinku nájdeme v mobilnej aplikácii pod vlastnou záložkou. Medzi možnosťami YouTube Shorts je tiež zlúčenie viacerých záberov z kamier, pridávanie textu či úprava obrazu pomocou rôznych filtrov. Po pridaní audia YouTube diváka taktiež odkáže na pôvodný zdroj hudby.

Zdroj: Google

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú