V piatok na Netflixe odštartovala nová séria jedného z najočakávanejších seriálov roka a diváci k obrazovkám opäť prichádzali v masách. Stranger Things sa stal celosvetovým fenoménom a najsledovanejším anglicky hovoriacim seriálov v histórii služby, informuje CNN.

Len za prvé dni diváci sledovaním novej sezóny mysterióznej sci-fi novinky strávili 286,7 milióna hodín, čím sa Stranger Things dostalo na čelo historického rebríčka.

Doposiaľ na špici najsledovanejších anglicky hovoriacich seriálov stála druhá séria šteklivej historickej drámy Bridgerton, ktorej sledovaním diváci za rovnaký čas strávili 193 miliónov hodín.

TMDB

Štvrtá séria Stranger Things si zároveň pripísala aj jeden ďalší míľnik – stala sa najsledovanejším seriálom až 83 krajinách naraz, čo sa doposiaľ žiadnemu televíznemu titulu služby nepodarilo.

Nespí však ani konkurencia a v rovnaký deň, ako štartoval Stranger Things, na konkurenčnej platforme Disney+ debutovala novinka z univerza Star Wars, seriál Obi-Wan Kenobi. Aj v tomto prípade išlo o masívny divácky hit. Seriál sa stal historicky najsledovanejším originálom platformy Disney+.

V krátkom čase sa teda k divákom dostali dva seriálové fenomény, na úspech ktorých chcú obe platformy nadviazať aj v novom mesiaci. Ak chceš vedieť, čo všetko by si v júni na Netflixe a ďalších nemal zmeškať, sleduj náš výber najlepšieho prichádzajúceho obsahu.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú