Netflix opäť raz prepisuje svoje rebríčky sledovanosti. Po megaúspechu Squid Game sa tentokrát môže pochváliť novým rekordérom v oblasti filmov. Hviezdne obsadená akčná komédia Red Notice sa podľa očakávaní stala historickou filmovou jednotkou služby.

Na čom si užiješ dokonalý zvuk s OLED televízorom?

Kúp si televízor OLED spolu so soundbarom alebo WiFi reproduktorom a získaj cashback vo výške nákupnej ceny audio produktu späť.

POZRI SI CELÚ–>PONUKU<–

Ako informuje Edition, sledovaním Red Notice predplatitelia služby strávili 328,8 milióna hodín, čím filmová novinka z pomyselného trónu zosadila apokalyptickú sci-fi drámu Bird Box so Sandrou Bullock. Tá doposiaľ držala rekord s 282 miliónmi sledovaných hodín.

Náskok Red Notice oproti Bird Box ešte narastie – údaje sledovanosti sú totiž len za prvých 18 dní od premiéry, zatiaľ čo Bird Box 282 miliónov hodín dosiahol až za 28 dní. Netflix približuje, že Red Notice si aktuálne zapla až polovica predplatiteľov služby.

TMDB.org

O veľkom diváckom záujme ďalej svedčí aj skutočnosť, že Red Notice aj 18 dní od premiéry stále zostáva v rebríčku TOP10 najsledovanejšieho obsahu až v 94 krajinách.

Úspech akčne ladenej komediálnej novinky sotva prichádza ako prekvapenie – Netflix do produkcie filmu nalial až 200 miliónov a stavil v ňom na jedny z najvyhľadávanejších hereckých hviezd súčasnosti. Vo filme hrajú Dwayne „The Rock“ Johnson, Ryan Reynolds aj izraelská kráska Gal Gadot.

Divákov od sledovania neodradili ani negatívne ohlasy kritikov, ktorí filmu v hodnoteniach nedali šancu a otvorene hovorili o sklamaní sezóny. Fanúšikovia však na vec mali iný názor a z Red Notice spravili historickú jednotku. Netflix sa preto pochopiteľne začína zaujímať aj o pokračovanie, čo potvrdil aj režisér Rawson Marshall Thurber.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú