Netflix pokračuje v odhaľovaní druhej série Zaklínača. Pred niekoľkými dňami nám totiž predstavil krátky zostrih záberov, zameraných primárne na princeznú Ciri.

Ako upozorňuje IGN, Netflix zvolil rovnakú stratégiu aj v druhom bleskovom teaseri, tentokrát sa sústreďujúcom na Geralta. 12 sekundová ukážka je zložená z množstva krátkych záberov, kde si pozorné oko všimne zaklínačské medailóny, zbrane, ale aj znamenia.

Zároveň si v istých momentoch môžeme všimnúť zasnežené scenérie, kedy sa teda vynára otázka, či sa druhá séria pozrie aj na ostrovy Skellige. U seriálu totiž nič nie je isté a ak sa zvolí rovnaký prístup k zápletke ako v prípade debutu, nie je vôbec vylúčené, že sa opäť bude v príbehu medzi jednotlivými epizódami preskakovať.

Ako ukázala prvá ukážka minulý týždeň, príbeh sa konečne prehupne do čias, kedy si zaklínači a primárne Geralt zoberú pod ochranné krídla Ciri. Tí ju za múrmi pevnosti Kaer Morhen vychovajú ako seberovnú, takže sa môžeme tešiť na prehĺbenie vzťahu postáv Henryho Cavilla a Freye Allan.

V takejto časovej rovine by sa konečne mali odhaliť aj ostatní zaklínači. Netflix toho moc o pokračovaní neprezradil, pričom dokonca nevieme ani to, aký veľký priestor dostane Vesemir, otcovská persóna univerza. Ten by mal totiž dostať rovnako na Neflixe aj exkluzívny animák The Witcher: Nightmare of the Wolf.

Zdroje: IGN, Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú