Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Vesmírna misia Hillary Swank bola predčasne ukončená, informuje Express. Seriálovej sci-fi novinke Away, ktorá v rámci streamovacej služby štartovala len minulý mesiac, Netflix neodklepol pokračovanie a projekt bol definitívne zrušený.

Správa o ukončení seriálu prichádza pomerne prekvapivo, Away sa totiž tešil slušnej diváckej popularite a v celosvetovej sledovanosti po premiére atakoval popredné priečky. Na Slovensku bol Away v septembri druhým najsledovanejším seriálom, rovnakú priečku obsadil aj v rámci podstatne významnejších trhov Spojených štátov či Kanady.

Oficiálny dôvod zrušenia Netflix nešpecifikoval, Away pravdepodobne doplatil na vysoké produkčné náklady i kolísavú kvalitu. Streamovacia spoločnosť v tomto prípade nebola ochotná ísť do rizika a seriál ukončila už po prvej sérii.

Away sa v ponuke streamovacej služby objavil 4. septembra, sleduje vesmírnu misiu kapitánky Emmy Green (Hillary Swank) a jej štvorčlennej posádky, ktorá sa vydáva na trojročnú cestu na Mars. Príbehovou odbočkou je vzťah astronautky so svojim manželom a dospievajúcou dcérou.

Zďaleka nie je jediný

Sci-fi novinka nie je jediným projektom, ktorý bol na Netflixe v posledných mesiacoch zrušený. Americká streamovacia spoločnosť už pri svojich seriáloch zďaleka nie je taká benevolentná ako pred pár rokmi a kým sa z novinky nestane vyložený hit, pokračovania sú odklepnuté len s veľkou neochotou.

Jasným dôkazom sú ukončené projekty ako Teenage Bounty Hunters, I Am Not Okay With This, The Society, The Dark Crystal: Age of Resistance  či nedávno zrušený Altered Carbon, ktorý sa v rámci menovaných ako jediný dočkal dvoch sérií.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú