Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nová vlajková loď (lode) od Samsungu je tu čo nevidieť a nejeden technologický nadšenec sa už nevie dočkať, s čím všetkým prídu Juhokórejci tentokrát. Pre mnohých používateľov je dôležitý samotný výkon smartfónu, ktorý len veľmi orientačne dokáže odhaliť benchmark. 

V dvoch najznámejších benchmarkov sa nedávno objavilo zariadenie, ktoré je s veľkou pravdepodobnosťou najvyššia verzia nadchádzajúceho Galaxy S10. Vo výbave sa nachádza obrovských 12 GB RAM a 1 TB úložisko, čo je oproti predchádzajúcej generácii (6 + 256 GB) obrovský rozdiel. Verzia nesie označenie SM-975F, čo je verzia určená pre globálny predaj a teda aj na Slovensku. Tomu odpovedá osadený osemjadrový procesor Exynos 9820.

Výsledky sú v oboch prípadoch obdivuhodné a s určitosťou možno povedať, že po predstavení pôjde o najvýkonnejší Android na trhu. Test procesora však ukazuje, že na Apple a ich Bionic procesor to stále nemá, čo je spôsobené aj 8 nm výrobným procesom. Netreba však zabúdať ani na Xiaomi (podľa únikov malo Mi 9 vyše 380 tisíc bodov), ktoré má taktiež v ten istý deň naplánované predstavovanie a môže Samsung veľmi rýchlo zosadiť z pomysleného tróna.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú