Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Hneď niekoľko slovenských bánk už informovalo o príchode Apple Pay. Oznámenie o spustení znova vydala aj Slovenská sporiteľňa, ktorá podľa vyjadrení neskôr spustí tiež platby hodinkami Fitbit a Garmin.

Zatiaľ čo v Česku funguje Apple Pay už niekoľko týždňov, u nás na Slovensku naň stále zákazníci bánk iba čakajú. Viaceré banky však už oznámili, že službu spustia ešte v priebehu tohto roka. Medzi prvými môže byť Slovenská sporiteľňa, ktorá po prvom príspevku približne pred mesiacom dala o príchode Apple Pay znova vedieť. Svoje stanovisko voči Apple Pay ukázala na Facebooku aj Tatra banka.

Na oficiálnej stránke na Facebooku zverejnila banka príspevok s popisom: „Už čoskoro zažijete úplnú novinku! S Apple Pay zaplatíte tak ako nikdy predtým“. Presný dátum spustenia služby síce neprezradila, no v komentároch sa objavili informácie aj o zavedení Garmin Pay a Fitbit Pay, ktoré pred pár dňami spustila banka 365.bank. Pri Garmin Pay Slovenská sporiteľňa prezradila, že jej spustenie plánuje v druhej polovici tohto roka.

Zdroj: Slovenská sporiteľňa/Facebook, Tatra banka/Facebook

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú