Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

HBO Go sa na svojom Facebooku len nedávno premenovalo na HBO Slovensko, kde svojich sledovateľov pravidelne informuje o prichádzajúcich novinkách aj horúcich aktualitách. Momentálne pozornosť púta vydarená upútavka na májový obsah služby.

Na čom si HBO GO vychutnáš v skvelej kvalite?

Pozri si ich na 58-palcovom televízore s technológiou Ambilight, 4K rozlíšením, operačným systémom Android a podporou HDR10+.

PREČÍTAJ SI CELÝ –>ČLÁNOK<–

Vydarený trailer v ňom divákom pripomína predovšetkým príchod filmovej série Rocky a Creed, ktorých filmy sú v rámci služby sprístupnené od začiatku mesiaca. Vidieť môžeme aj filmové spracovanie rozprávky Mulan, ktoré na HBO Go dorazí už o pár dní, konkrétne 9. mája.

Upútavka sa samozrejme zameriava aj na seriálovú ponuku, kde môžeme vidieť zopár ikonických momentov legendárneho sitkomu Priatelia, ale tiež dobovej novinky Viktoriánky či detektívky Mare of Easttown. Z nej sa mimochodom stáva ďalší hit služby, hlavnú rolu v pochmúrnom seriáli stvárnila Kate Winslet.

Aj keď sa HBO Go v máji môže pochváliť viacerými atraktívnymi novinkami, pozornosť v novom mesiaci si z pohľadu nového obsahu pýta predovšetkým Netflix, ktorý v máji predstavuje skutočne impoznatné množstvo sľubných filmov. Viac v našom májovom výbere najlepšieho obsahu.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú