Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najdrahší projekt TV JOJ a pravdepodobne aj celej televíznej tvorby na Slovensku dostal svoju titulnú pieseň. Postarala sa o ňu populárna slovenská speváčka Jana Kirschner, ktorá na nej spolupracovala so spevákom Štefanom Štecom.

Titulná pieseň nesie názov Láska neumiera, viac ako trojminútový videoklip je poskladaný zo záberov priamo zo seriálu. Šéf TV Joj, Marcel Grega, na ktorej bude seriál odvysielaný, Slovanov  na svojom Facebooku opakovane označil za najväčšiu seriálovú udalosť, spomenul aj, že podľa mnohých neprajníkov bolo sfilmovanie podobného projektu v našich končinách nemožné.

Seriál bude pozostávať z dvoch hlavných dejových línií, odohrávať sa bude v 7. storočí v Karpatskej kotline, v ktorej sa život zmení na boj o prežitie po príchode plieniacich kočovných kmeňov Avarov. Súčasťou rozprávania majú byť aj nadprirodzené fantazijné prvky. Viac v samostatnej téme.

Štart Slovanov v rámci programového vysielania TV Joj je naplánovaný na už počas tejto jari, nie je vylúčené, že seriál sa objaví aj na Netflixe, ktorý oň minulý rok prejavil záujem.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú