Slovenská sporiteľňa avizuje, že v najbližších dňoch dôjde k rozsiahlej odstávke väčšiny služieb. Táto situácia sa dotkne mnohých bežných bankových operácií, ktoré klienti využívajú, a to nielen cez mobilné aplikácie či internetbanking, ale aj pri platbách kartami alebo výberoch hotovosti. Banka o tom informovala na svojom webe.

Odstávka je naplánovaná na dve noci – z piatka 13. septembra na sobotu 14. septembra a následne zo soboty 14. septembra na nedeľu 15. septembra. Počas týchto nočných hodín nebudú dostupné kľúčové bankové služby, preto banka vyzýva klientov, aby sa na situáciu vopred pripravili.

Tieto služby nebudú fungovať | 15. september 2024, 00:15 – 4:30 (zo soboty na nedeľu)

  • Platby debetnými kartami budú v obmedzenom režime. Niektoré transakcie preto môžu byť zamietnuté.
  • Bankomaty nebudú dostupné na vklady ani výbery hotovosti. Kreditné karty Slovenskej sporiteľ nebudeš môcť použiť na výbery hotovosti z bankomatov iných bánk, rovnako na platby kartou v obchodoch aj na internete.
  • Internetbanking a mobilná aplikácia George nebudú fungovať
  • Spracovanie nastavení kariet, ako napríklad blokovanie alebo zmena PIN kódu, nebude možné

Banka odporúča klientom, aby si včas zabezpečili potrebnú hotovosť na obdobie odstávky, keďže možný nebude ani výber hotovosti z bankomatu. Všetky detaily o plánovanej odstávke nájdeš na webe Slovenskej sporiteľne.

 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú