Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Orange si pripravila pre svojich zákazníkov nové vylepšenia aplikácie Orange TV, ktorá prichádza so zmeneným dizajnom a vylepšenými možnosťami. Zároveň fanúšikom futbalu umožní sledovať zápasy Ligy majstrov UEFA zadarmo aj pri najnižších programoch. O novinkách informoval operátor v tlačovej správe pre média.

Aplikácia prináša modernejší vzhľad a lepšie používateľské prostredie. Upravený bol programový sprievodca a pribudla aj agregácia obsahu či ponuka relevantného obsahu podľa preferencií používateľa v sekcii Domov. Vo novej možnosti Moje videá sa budú zobrazovať nahrávky a rozpozeraný obsah. Vďaka novým vylepšeniam je taktiež možné ovládať aplikáciu pomocou ovládača TV stick aj bez špeciálnej aplikácie.

Tieto vylepšenia v aplikácii Orange TV sa dostanú k zákazníkom operátora v najbližších dvoch mesiacoch pre Android a iOS. Zapojiť sa môžu aj do beta testovania. Okrem toho však spoločnosť ponúkne v auguste aj sledovanie zápasov Ligy majstrov, ktoré budú môcť sledovať všetci zákazníci aj s najnižšími službami Home/Go Basic TV. Operátor im od 7. do 8. augusta odomkne stanice Orange Sport 1 až 4, kde bude možné sledovať štart tejto futbalovej ligy.

Zdroj: Orange

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú