Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Výrobca hráčskej techniky Razer predstavil najinteligentnejšiu ochrannú masku na svete. Project Hazel je futuristicky vyzerajúca maska na tvár, ktorá svojmu nositeľovi poskytuje okrem inteligentných funkcií aj vysokú dávku ochrany pred baktériami a vírusmi.

Aj ochranná maska na tvár môže byť nabitá inteligentnými funkciami, dokazuje to produkt od spoločnosti Razer. Maska je kategorizovaná ako respirátor N95, v oblasti filtrov sa však nachádzajú aj malé ventilátory, ktoré napomáhajú lepšiemu prúdeniu vzduchu. Vďaka tomu, že je maska plastová, dokonale zabraňuje aj preniknutiu kvapôčok a kvapalín.

Project Hazel prichádza v špeciálnom obale, ktorý je nabíjateľný a ktorý masku po jej vložení doň dokonale sterilizuje pomocou UV svetla. Maska je navyše priehľadná, takže ostatní ľudia môžu lepšie vidieť tvár nositeľa. Veľkou výhodou je však aj to, že pri prípadnom rozhovore je vidieť ústa.

Maska disponuje režimom slabého svetla, kedy dokonca mierne prisvetlí vnútro. Osvetlenie masky, ako to vnútorné, tak aj vonkajšie, sa dá plne nastavovať vďaka prítomnosti technológie Razer Chroma RGB.

Razer

Smart funkciami ešte nekončíme, súčasťou masky je aj vstavaný mikrofón a reproduktor, ktorý zvýrazňuje reč počas toho, ako ju má nositeľ nasadenú.Cena ani dátum predaja zatiaľ oznámené neboli, no o takýto produkt by bol najmä medzi hráčmi rozhodne veľký záujem.

Zdroj: Razer

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú