Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Záver jedného z najlepších seriálov sa nepozdával takmer 1,7 milióna fanúšikom, ktorí svoju nespokojnosť vyjadrili petíciou. HBO však dáva jasne najavo, že na remake môžeme zabudnúť.

Ako informuje portál BGR, k petícii za prerobenie konca populárneho seriálu Game of Thrones sa vyjadrilo aj samotné HBO. Ešte skôr sa však  vyjadrili aj samotní herci, no HBO akosi zaspalo a jeho oficiálne vyjadrenie vychádza až teraz. Portál Variety predsunul vyjadrenie, ktoré poskytol programový šéf Casey Bloys na letnom tlačovom podujatí HBO TCA:

„Existuje veľmi, veľmi málo nevýhod v súvislosti s veľmi populárnou šou, ale jedna, na ktorú si spomeniem je, že keď sa ju pokúsite ukončiť, veľa ľudí má veľké názory na to, ako by to malo skončiť. Petícia ukazuje na veľa nadšenia a vášne pre show, ale nebola ničím, o čom sme vážne uvažovali.“

Táto odpoveď dáva zmysel, ale Bloys údajne vo svojom vyjadrení neadresoval to, na čo sa fanúšikovia hnevajú najviac. Nejde len o koniec, ale aj o to, že scenáristi David Benioff a D.B. Weiss nedokázali celý príbeh 8. série vyrozprávať tak, aby bol ukončený vľúdne a s láskou.

Možno aj preto zarazí fakt, že 8. séria Game of Thrones dostala cenu Emmy, aj keď mala najhoršie hodnotenie zo všetkých.

Zdroj: BGR

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú