Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Po dlhých mesiacoch intenzívneho boja medzi T-Series a kanálom PewDiePie sa víťazom v pretekoch o dosiahnutie 100 miliónov odberateľov na YouTube stal nakoniec Bollwoodsky kanál.

Ako informuje portál The Verge, Bollywoodsky kanál T-Series na známej platforme YouTube dosiahol ako prvý míľnik 100 miliónov odberateľov. Toto prvenstvo prichádza po dlhých mesiacoch neúprosných bojov medzi Bollywoodom a známym YouTuberom Felixom „PewDiePie“ Kjellbergom. Preteky o 100 miliónov odberateľov pritom nebol hlavný motív súboja.

Kanál Kjellberga bol od roku 2013 dlhodobo najväčším na YouTube, no keď ho v roku 2017 po prvýkrát v počte zahliadnutí predbehol T-Series, začala sa neľútostná vojna o odberateľov. Tú neinicioval ani tak samotný Kjellberg, ale skôr jeho fanúšikovia.

Tí častokrát používali slogan “Subscribe to PewDiePie”, niekedy aj s odkazom na priamy odber. Napriek masívnej podpore Kjellberga však nakoniec YouTube aj tak gratuloval kanálu T-Series, ktorý si môže pripravovať miesto na polici pre novú trofej.

Zdroj: The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú