Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Paramount Pictures prinesie fanúšikom Indiana Jonesa štvoricu obľúbených titulov vo vysokej kvalite na Blu-Ray nosičoch. Pri príležitosti 40. výročia sa filmová sága o najznámejšom archeológovi dostane do predaja v 4K rozlíšení, informuje Engadget.

Podobný krok spravilo štúdio Paramount už v roku 2012, keď fanúšikom Indiana Jones prinieslo trojicu filmov na Blu-Ray vo FullHD kvalite. Keďže tieto nosiče sú stále používané aj dnes, príde Indiana Jones pri 40. výročí od vydania prvého filmu Dobyvatelia stratenej archy v ešte vyššej 4K kvalite.

V takomto rozlíšení si budú môcť fanúšikovia zakúpiť kolekciu všetkých 4 filmov. Každý diel bol remastrovaný do 4K rozlíšenia a podporuje aj HDR-10 a zvukový formát Dolby Vision. Spolu s Blu-Ray však budú filmy dostupné aj na digitálnej kópii v zatiaľ nešpecifikovanej kvalite.

Je však možné predpokladať, že po vydaní 4K filmov na Blu-Ray nosičoch bude Indiana Jones v 4K dostupný aj na vybraných streamovacích platformách. Cena takejto kolekcie zatiaľ nie je známa, no do predaja sa má dostať už 8. júna.

Zdroj: Engadget

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú