Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ako už býva zvykom, pred premiérou nových smartfónov bývame svedkami viacerých únikov, ktoré naznačujú možné scenáre finálneho zariadenia. Inak tomu nie je ani pri nových vlajkových lodiach spoločnosti Huawei, ktorých predstavenie sa uskutoční 26. marca v Paríži.

K dispozícii sú už viaceré úniky toho, ako by mohol vyzerať Huawei P30 a P30 Pro či bližšie špecifikácie. Najnovšie informácie hovoria o prvých odhaleniach od samotnej spoločnosti Huawei, ktoré naznačujú to, že nové vlajkové lode pravdepodobne opäť posunú oblasť fotografií na vyšší level. V najnovšom uniknutom reklamnom spote síce nie je vidieť veľa, získali sme však ďalšie indície v otázke farebného prevedenia. Špekuluje sa, že Huawei P30 príde aj v upravenej edícii modrej farby.

Roland Quandt/Twitter

K dispozícii bude až 10-násobný optický zoom a Huawei P30 Pro prinesie hneď viacero vylepšení v oblasti kamery. Bližšie informácie však zatiaľ nie sú známe, no očakáva sa, že Huawei bude postupne odhaľovať viaceré novinky, ktoré budú súčasťou pripravovaných vlajkových lodí. Bližšie informácie o výbave a dizajne naznačujú predchádzajúce úniky.

Zdroj: gizmochina

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú