Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spolu s filmovou novinkou Fast and Furious 9, ktorá sa dostane na plátna už v máji, si budú môcť fanúšikovia série tiež zahrať hru inšpirovanú práve týmito akčnými trhákmi. Fast and Furious Crossroads sa ukázalo na nových záberoch, ktoré už vyzerajú o čosi lepšie, ako oficiálny trailer z decembra, informuje portál DSOgaming.

Grafický kabát pripravovanej hry v traileri budil dojem, ako keby bola vyvíjaná niekoľko rokov dozadu pre dve generácie staré konzoly. S týmito názormi neprichádzajú iba kritici, ale aj samotní hráči a fanúšikovia sveta Fast and Furious, o čom svedčia aj komentáre pod videom. Nové screenshoty, ktoré sa na internete objavili v uplynulých dňoch, však už pôsobia o čosi lepšie.

Nové zábery nám ukazujú štvoricu áut, ktoré budeme môcť ako hráči v hre šoférovať. Aj keď samotný trailer či screenshoty neukazujú žiadne zábery z hrania, vieme, že príbehová linka by nás mala sprevádzať životmi známych postáv z filmu. Okrem bežných mestských ciest by sme sa tiež mali pozrieť aj na rôzne exotické miesta.

Zdroj: DSOgaming,YouTube

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú