Sociálna sieť Google+ mala byť konkurentom pre ostatné aplikácie, no väčšina používateľov si na ňu dnes ani len nespomenie. Nepopulárna sieť skončila a Google sa rozhodol ukázať novú náhradu. Nie je však príliš veľký dôvod na radosť. Nástupca Google+, sociálna sieť Currents, bude po novom orientovaná na biznis zákazníkov, no vo svojom jadre bude stále obsahovať svojho predchodcu, informuje Android Police.

Google testuje Currents v beta testovaní už od minulého roka a čoskoro ho sprístupní používateľom. Narozdiel od Google+ sa bude táto sociálna sieť sústrediť predovšetkým na biznis používateľov a prinesie zopár vylepšení naviac. Používatelia z G Suite budú z Google+ presúvaní na Currents už od 6. júla tohto roku.

Google

V prostredí nastali malé vizuálne zmeny a aj pri návšteve pôvodnej webovej adresy dôjde k presmerovaniu na novú. Prakticky tak Google upravil pôvodnú sieť a znova ju s niekoľkými malými zmenami spustí.

Z Google+ pre G Suite používateľov sa na nový Currents presunie aj všetok obsah, komentáre a lajky z príspevkov. Do siete pribudnú aj streamy a analýzy príspevkov, informoval Google.

Zdroj: Androd Police, Google

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú