Ubisoft oznámil, že jeho najnovší titul Assassin’s Creed Mirage bude k dispozícii na stiahnutie na iOS, konkrétne pôjde o iPhone a iPad.

Assassin’s Creed Mirage bude kompatibilný s iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max, ako aj so všetkými iPadmi s čipmi M1 a novšími. Zatiaľ neexistuje žiadne slovo o kompatibilite s počítačmi Mac série M.

Mirage je najnovším prírastkom z dlhodobej série hier Assassin’s Creed, ktorú si hráči užívajú už dlhé desaťročia. Mirage bolb prvýkrát uvedený na konzoly a PC v októbri minulého roka. Ide o prvú hru zo série, ktorá sa dostala na mobilné zariadenia.

Už dávno mala byť

Hra bola prvýkrát predstavená počas udalosti Apple iPhone 15 v septembri minulého roka s oknom vydania „začiatkom budúceho roka“. Je zrejmé, že toto vývojárom celkom nevyšlo, aj keď ostatné hry spomenuté počas hlavnej poznámky – vrátane Resident Evil Village, Resident Evil 4 Remake a Death Stranding Director’s Cut – prišli podľa plánu. Nový dátum vydania padol na 6. júna.

Hra je teraz k dispozícii na „predobjednávku“ v App Store, čo znamená, že teraz môžeš stlačiť tlačidlo sťahovania a hra sa automaticky stiahne 6. júna, keď bude k dispozícii.

Hra je samozrejme zadarmo s možnosťou mikrotransakcií. App Store v súčasnosti zobrazuje dátum ako 10. jún, ale zrejme pôjde o chybu z jednej zo strán. Hra vyjde o 4 dni skôr.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú