Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najznámejšie cyklistické preteky sveta Tour de France odštartovali práve dnes prvou etapov okolo mesta Nice a Eurosport preto spojil sily s populárnym kanálom Global Cycling Network (GCN), aby priniesol fanúšikom každú minútu Tour de France aj na digitálnych platformách, informovala televízna sieť prostredníctvom tlačovej správy.

Športová sieť Eurosport oznámila partnerstvo s kanálom Global Cycling Network, ktorého cieľom je priniesť fanúšikom začínajúcej Tour de France bezkonkurenčný počet špičkových cyklistických expertov, nové formáty a viac spôsobov sledovania než kedykoľvek v minulosti.

Diváci si tak môžu vychutnať každú etapu v plnom rozsahu v aplikáciách Eurosport a GCN a na stránke Eurosportu. Sieť ponúkne viac než 100 hodín živého prenosu z etáp Tour de France vo viac ako 75 krajinách po celom svete. Eurosport sa na digitálne platformy zameral po tom, čo na nich v roku 2019 zaznamenal 95% medziročný nárast v počte sledovaných minút.

Zobraziť celú galériu (1)
Slovenský cyklista Peter Sagan na Tour de France 2020 / Zdroj: TASR / AP

Počas celých pretekov bude na sociálnych sieťach Eurosportu a GCN uverejnených približne 3000 príspevkov v lokálnych jazykoch a 600 videí. Aplikácia GCN zase ponúkne divákom interaktívny obsah vrátane kvízov a hlasovaní.

Eurosport si okrem toho v tomto roku zaistil predĺženie práv na vysielanie Tour de France a najmenej do roku 2025 ponúkne divákom na 38 trhoch exkluzívne každú minútu pretekov. Zo slovenských televízií bude Tour de France vysielať verejnoprávna RTVS.

Zdroj: Eurosport

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú