Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Elon Musk je v poslednej dobe známy svojimi sarkastickými narážkami na trh kryptomien a aj niektoré konkrétne kryptomeny. Za to si vyslúžil množstvo nenávisti, nedávno aj zo strany hackerského zoskupenia Anonymous. Musk si z ich vyhrážok ale uťahuje a podľa všetkého mu vrásky nerobia, informuje Futurism.

Vyhrážky Anonymous podľa všetkého nepadli na úrodnú pôdu a pre Muska sú len ďalším žartíkom. Aspoň tak k situácii pristúpil, pretože z hackerského zoskupenia si začal uťahovať.

Na webe sa totiž vyskytlo video s názvom „Anonymous časť II“, ktoré stvoril investor Tesly a Muskov fanúšik. Vo videu je anonymný hlas odhalený ako Gordon Johnson, zakladateľ spoločnosti GLJ Research a dlhodobý kritik Tesly, ktorý je známy svojimi tvrdeniami, že je na Wall Street precenená.

Toto satirické video sa dostalo aj k Muskovi a zrejme ho pobavilo, na Twitteri naň reagoval párom smejúcich sa „smajlíkov“. Z vyhrážok si teda veľkú hlavu nerobí. Pôvodné video s vyhrážkami mohlo podľa niektorých vzniknúť v rukách tých, ktorí sa snažia profitovať na predaji nakrátko.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú