Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Elon Musk v tajnosti splodil ďalšie deti s jednou zo svojich najvyššie postavených zamestnankýň, informuje The Guardian.

„Vyvolenou“ sa tentoraz stala Shivon Zilis, špičková odborníčka na umelú a biologickú inteligenciu pracujúca v Muskovej spoločnosti Neuralink, ktorá sa zaoberá vývojom mozgových čipov a spájaním počítačovej techniky s ľudským mozgom.

Dvojičky porodila Shivon Zilis koncom minulého roka a Musk tak má celkovo už 9 priamych potomkov. Ako navyše dodáva Insider, rodičia pripravili žiadosť pre použitie Muskovho priezviska ako posledného mena detí a priezvisko matky ako stredné meno.

K vyplneniu žiadosti došlo v Austine (Texas), kde sa nachádza aj najnovšia továreň spoločnosti Tesla. Súd zmenu mien schválil. Zilis údajne deti porodila len niekoľko týždňov pred tým, než mal Musk už druhé dieťa so speváčkou Grimes.

Shivon Zilis má 36 rokov a vo svete umelej inteligencie je považovaná za vznikajúcu hviezdu. Vo firme Neuralink začala pracovať ešte v máji 2017 a zatiaľ ju neopustila, takže k vážnym nezhodám zrejme nedošlo.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú