Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Google začal expandovať so svojim infotainment systémom pre Androidy. Platforma Android Auto sa už rozširuje do ďalších krajín, medzi prvými ju dostalo 6 európskych štátov, informuje Android Police.

Spoločnosť Google oznámila plány pre rozšírenie systému Android Auto hneď do niekoľkých krajín v Európe ešte v závere minulého roka. Už vtedy sa potvrdilo, že platforma oficiálne dorazí aj k nám na Slovensko.

Podľa oficiálnej stránky podpory bola včerajším dňom spustená podpora v Belgicku, Dánsku, Holandsku, Nórsku, Portugalsku a Švédsku. Na rade potom budú postupom času aj ďalšie krajiny, vrátane nášho trhu.

Zatiaľ však nie je známe, kedy Android Auto na Slovensko zavíta oficiálne. Medzi ďalšími čakateľmi na túto platformu od Googlu je aj Albánsko, Angola, Arménsko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Botswana, Bulharsko, Chorvátsko, Cyprus, Česká republika, Estónsko, Fínsko, Grécko, Maďarsko, Island, Indonézia, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Macedónsko, Malta, Moldavsko, Poľsko, Rumunsko, Srbsko, Slovensko, Slovinsko, Thajsko, Turecko a Ukrajina.

Ďalšie články:

Zdroje: Twitter, Android Police

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú