Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nie je pravidlom, že najlepšie počiny dostupné na Netflixe musia pochádzať práve z jeho produkcie. Práve takýmto počinom, už druhým rokom osvojeným streamovacou službou, je Snowpiercer, ktorý sa o niekoľko dní dočká prvej časti 2. série, informujú československí fanúšikovia Netflixu.

Postapokalyptický seriál rozširuje univerzum rovnomenného filmu z roku 2013 s Chrisom Evansom v hlavnej úlohe, kedy primárne vychádza pod krídlami americkej káblovky TNT. Veľký podiel na globálnom úspechu seriálu má však jeho umiestnenie aj v rámci prostredia Netflixu, vďka čomu mali k nemu prístup diváci aj mimo USA.

Aj napriek celkovej priemernosti exekúcie zápletky, seriál si zabezpečil zelenú pre druhú sériu, ktorá sa prvej časti dočká už 25. januára. Ako vieme, nasledujúce epizódy vydávané s týždennou periodicitou nám ešte bližšie vykreslia hviezdu nielen Game of Thrones, Seana Beana, v roli magnáta Wilforda.

Zároveň sme sa dozvedeli aj informácie o budúcnosti seriálovej značky. Portál The Wrap ako jeden z prvých upozornil, že Snowpiercer má už teraz zabezpečenú tretiu sériu. Scenár je podľa všetkého nachystaný, pričom samotná produkcia má začať takmer okamžite po odštartovaní druhej sezóny.

Zdroje: The Wrap, Netflix CZ + SK Fans

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú