Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Televízia TA3 odišla z vysielania cez anténu v novembri minulého roka, kedy prestala šíriť vysielanie v DVB-T. Diváci tak od 2. novembra 2020 prišli o vysielanie tohto programu cez anténu. Towercom ale v dnešnom oznámení pre zákazníkov služby Plustelka informoval, že TA3 sa vráti.

Po 4 mesiacoch od ukončenia vysielania v DVB-T sa TA3 vráti na anténu. Cez tento štandard vysiela celkovo 7 staníc – Jednotka, Dvoja, Trojka, Joj, Joj Plus a Wau. Na rozdiel od spomenutých šiestich programov je TV Lux vysielaný v multiplexe DVB-T2.

Towercom zatiaľ neprezradil dátum, kedy bude vysielanie opäť sprístupnené pre domácnosti s anténou, no potvrdil, že TA3 bude súčasťou platenej služby Plustelka.

Už čoskoro sa môžete tešiť na rozšírenie našej ponuky o spravodajský TV kanál TA3, ktorý pribudne vo vašom zozname programov. TA3 vysiela rýchle a objektívne spravodajstvo, ktoré môžete sledovať naživo, sedem dní v týždni v slovenskom jazyku. O dátume spustenia vás budeme informovať,“ uvádza oznámenie v službe Plustelka.

Plustelka je v balíku Štandard dostupná pre zákazníkov za mesačný poplatok 5,99 €, pri viazanosti na 6 a viac mesiacov je k dispozícii vo zvýhodnenej cene 4,99 €.

Zdroj: Plustelka

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú