Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Dlhoočakávaný kriminálny thriller Ďábel s hviezdnym obsadením je konečne dostupný na streamovacej platforme Netflix. Dráma natočená podľa knižnej predlohy má hviezdne herecké obsadenie, o novinke informovala československá fanúšikovská stránka Netflixu na Facebooku.

Príbeh filmu sa odohráva v povojnovom období na Stredozápade. Okolo mladého muža, ktorého stvárňuje Tom Holland, sa začínajú zhlukovať podivní ľudia. Celé miesto, v ktorom žije, je prehnité korupciou a brutalitou a mladík sa pred týmito nástrahami snaží ochrániť svojich najbližších.

Film Ďábel je online iba pár hodín, diváckych recenzií je preto zatiaľ veľmi málo, no na československom ČSFD si zatiaľ drží pomerne dobré hodnotenie, ktoré je na úrovni 74 %. Renomovaný kritický portál Rotten Tomatoes udelil filmu slabších 67 %, no divácke hodnotenie dosahuje až 92 %.

Názory sa zatiaľ rôznia, no s hercami ako spomínaný Tom Holland, Jason Clarke či hviezdny Robert Pattinson sa rozhodne nemôže jednať o prepadák a určite nespravíš chybu, ak si túto čerstvú novinku pozrieš.

Zdroj: Facebook, CSFD, Rotten Tomatoes

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú