Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Deň, na ktorý čakali milióny hráčov po celom svete, je konečne tu. Len pred pár hodinami oficiálne vyšla najočakávanejšia hra roka Cyberpunk 2077. Milióny hráčov sa tak chceli okamžite pustiť do jej hrania, čo pocítila aj herná služba Steam. Ako informoval portál LordsOfGaming, platforma nezvládla nápor hráčov a jej servery boli niekoľko minút nedostupné.

Portál DownDetector zaznamenal o 1:00 nášho času masívny výpadok Steamu. Hráči, ktorí sa pokúšali dostať k hre prostredníctvom tejto platformy, videli iba čiernu obrazovku.

DownDetector

Ďalšia skupina používateľov zaznamenávala problémy so sťahovaním opravného patchu, ktorý vyšiel hneď v deň vydania hry. Sťahovanie im šlo veľmi pomaly, alebo sa dokonca úplne zastavilo.

Štatistiky ohľadom predaja hry po 24 hodinách od vydania budú rozhodne ohromujúce, ako informoval portál PCgamer, Cyberpunk sa už zaradil do rebríčka TOP 5 hier s najviac hrajúcimi hráčmi súčasne. Naraz ich v jednom momente hralo vyše 1 milióna. Aktuálnym rekordmanom je stále PUBG s viac ako 3 miliónmi súčasne hrajúcich hráčov.

Zdroj: LordsOfGaming, PCgamer

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú