Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Jedným z najväčších filmov HBO Max, ktorý sa na začiatku roka zaviazal vydávať aspoň jeden veľkofilm každý mesiac, je aj očakávaný epos Godzilla vs. Kong. Film po prvej megalomanskej ukážke pokračuje v nastolenom deštrukčnom trende aj vo svojom finálnom traileri, ktorý pripomína budúcotýždňovú premiéru.

Posledná upútavka opäť ukazuje súboj dvoch ikonických monštier a totálnu deštrukciu prostredia. Zatiaľ je známe, že Godzilla a Kong budú musieť spojiť sily a spoločne vzdorovať  omnoho väčšej hrozbe.

Trailer vedľa boja na súši i vo vode letmými zábermi ukazuje aj herecké zloženie. To mimo iné pozostáva z Millie Bobby Brown (Stranger Things), Alexandera Skarsgårda (The Legend of Tarzan) či Briana Tyree Henryho (Child’s Play).

Po mnohých odkladoch sa epická kombinácia dvoch zdanlivo nezlučiteľných univerz do vybraných kín i na televízne obrazovky dostane v stredu 31. marca.

Dostupná v tento deň bude aj na streamovacej službe HBO Max, na rozdiel od Snyder Cut verzie Justice League sa však očakávaný blockbuster nedostane do ponuky tuzemskej alternatívy HBO Go. Pripomíname, že štart HBO Max na Slovensku je predbežne avizovaný na druhú polovicu tohto roka.

Zdroje: Comic Book Resources, YouTube

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú