Najočakávanejšia hra roka je technickou katastrofou. Nemusíme si klamať, Cyberpunk 2077 po tejto stránke na konzolách predchádzajúcej generácie zlyhal na plnej čiare a nespokojní hráči žiadajú peniaze späť. CD Projekt Red v spolupráci s internetovými obchodmi čiastočne doriešil možnosti refundácie a približuje, ako bude vrátenie fyzickej kópie prebiehať.

Konzoloví hráči, ktorí si zakúpili fyzickú verziu Cyberpunk 2077 a nie sú spokojní, budú mať rovnako ako majitelia digitálnych verzií príležitosť k refundácii. Herné štúdio o tom informovalo na svojom Twitteri, kde tiež popísalo postup, ako žiadosť o vrátenie peňazí vyriešiť.

Ako dodáva portál Engadget, štúdiu stačí najneskôr do 21. decembra poslať blok z nákupu, kedy vývojári následne preveria možnosti vrátenia hry priamo u predajcu a ak by to bolo nutné, hráčom dokonca vrátia peniaze aj z vlastných zdrojov.

CD Projekt Red, žiaľ, detailnejšie nepopisuje, ako to bude s vrátením hry v prípade, že peniaze za hru vyplatí hráčovi herné štúdio. Nie je teda jasné, či hráči budú posielať krabičku s médiom priamo štúdiu alebo si ju budú môcť nechať.

Zdroj: Twitter, Engadget

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú