Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Elektrické kolobežky Bolt si môžu zapožičať už aj obyvatelia mesta Prešov. Cena za minútu jazdy je ešte nižšia ako v Bratislave a Košiciach. O novinke informoval Bolt v tlačovej správe.

Bolt opätovne spustil službu zdieľaných elektrických kolobežiek v hlavnom meste na Slovensku koncom apríla. Začiatkom júna sa služba dostala aj do Košíc a najnovšie ju spoločnosť poskytuje v ďalšom meste na východe. Prešovčania si tak môžu od dnešného dňa vypožičať elektrickú kolobežku Boltu na frekventovaných miestach.

Medzi vybrané miesta patrí aj autobusová a vlaková stanica, Prešovská univerzita a sídliská. Všetky kolobežky sú pravidelne dezinfikované a dobíjané.

Používatelia s aplikáciou Boltu tak po aktualizácii uvidia aj možnosť vypožičania kolobežky v Prešove. Po jazde je potrebné kolobežku odovzdať na stanovených miestach. V opačnom prípade hrozí pokuta 30 €.

Bolt v Prešove poskytuje elektrické kolobežky Ninebot Max od spoločnosti Segway, ktoré dosahujú maximálnu rýchlosť 25 km/h a na jedno nabitie vydržia 40 km. Každá má zabudované GPS.

Cena zdieľaných kolobežiek Bolt v Prešove:

  • 1 minúta jazdy – 10 centov
  • Odomknutie kolobežky – 50 centov
  • Pri použití kolobežky počas celého dňa nebude cena nikdy vyššia ako 25 €

Zdroj: Bolt

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú