Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Disney+ v júni potešilo fanúšikov filmovej série Avatar pridaním druhého dielu s podtitulom Cesta vody, ktorý do knižnice prišiel aj s viacerými bonusmi. Tie síce nie sú také bohaté, na aké si prídu vlastníci Blu-ray diskov, napriek tomu obsahujú viacero skvelých zaujímavostí zo sveta Pandory.

Dobré správy v súvislosti s Avatarom nekončia, keďže pri príležitosti Medzinárodného dňa oceánov služba vo svojej knižnici vylepšila aj pôvodnú verziu filmu Avatar z roku 2009, informuje Filmtoro.

Služba filmovú sci-fi klasiku najnovšie ponúka v 4K rozlíšení s podporou HDR, Dolby Atmos a Dolby Vision. Ide o rovnakú verziu, akú spoločnosť Disney uviedla v kinách pred príchodom druhého dielu Avatar: Cesta vody, doposiaľ prvý film služba ponúkala iba vo FullHD rozlíšení.

Disney+ sa zároveň stáva jediným miestom, kde si diváci môžu Avatara z roku 2009 v najvyššej obrazovej kvalite legálnou cestou pozrieť. Film bude v rovnakej verzii dostupný aj na Blu-ray diskoch, ich distribúcia však tuzemské trhy obíde.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú