Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

ASUS prednedávnom odhalil nový herný smartfón, ktorý má pritiahnuť pozornosť zarytých hráčov a používateľov náročných na výkon. Nepredpokladal však, že táto novinka pôjde na dračku, informuje Android Authority. Herný Asus ROG Phone 2 si doteraz rezervovalo také množstvo zákazníkov, že mnohým sa z neho už neušlo. 

Asus si pre svojich fanúšikov pripravil veľké prekvapenie v podobe smartfónu ROG Phone 2 s poriadne nadupanou výbavou, ktorý uspokojí aj tých najvášnivejších milovníkov mobilných hier a vysokého výkonu. V tejto novinke pritom nájdeme nový procesor Snapdragon 855+, ktorý poskytuje o 15 % vyšší výkon ako predošlý model, veľkú operačnú pamäť RAM s kapacitou až 12 GB a 512 GB úložného priestoru.

Zobraziť celú galériu (0)
Youtube / Android Authority

Kombináciou všetkých prvkov tak výrobca vytvoril smartfón, ktorý si ihneď získal veľkú pozornosť a predobjednalo si ho až 2,5 milióna zákazníkov, informuje GSMArena. Prvých 10 000 kusov pritom predal len za 73 sekúnd. Kvôli tak vysokému počtu predobjednávok sa už niektorým záujemcom táto novinka neujde, a tak sa im musel Asus ospravedlniť. Mnohí sa teda tohto herného monštra tak skoro nedočkajú. Spoločnosť by však mala navýšiť výrobnú kapacitu, aby dokázala pokryť enormný záujem, ktorý ju poriadne zaskočil.

Zdroj: Android Authority, GSMArena

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú