Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Aj tento kalifornský gigant si chce ukrojiť z koláča pre streamovacie služby a už na jeseň by sme sa mali dočkať ich novinky, Apple TV. Viceprezident oddelenia softvéru a služieb, Eddy Cue, povedal, ako bude ich služba vyzerať a čo všetko prinesie.

Nová služba od spoločnosti Apple príde už na jeseň tohoto roka a my tak budeme môcť sledovať, ako sa jej podarí začleniť sa do už zabehnutého kolotoča stremovacích služieb. Eddy v rozhovore pre The Sunday Times povedal, že Apple nechce tvoriť čo najviac originálneho obsahu, ale chce tvoriť ten najlepší obsah. Z toho vyplýva, že spoločnosť uprednostní kvalitu nad kvantitou.

Ako ďalej píše The Verge, na otázku, či sa nebojí toho, že veľké streamovacie služby ako Netflix či Amazon už majú veľké množstvo svojich fanúšikov odpovedal, „Nie, nebojím sa.“ Svoje tvrdenie obhájil tým, že Apple nikdy nebol v ničom prvý, že prvý nevyrobil počítač ani smartfón. Na rozdiel od ostatných to robí Apple kvalitne, vďaka čomu k ním spotrebitelia vždy prídu. Apple TV by teda mala dostať každý mesiac jednu novú, originálnu show.

Zdroj: The Sunday Times, The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú