Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Počas včerajšieho eventu Apple predstavil niekoľko nových a vylepšených zariadení z kategórie tabletov a smart hodiniek, ale samozrejme, nesmeli chýbať ani nové smartfóny. Tento rok sme sa dočkali nových iPhonov 13, ktoré priniesli viacero žiadaných vylepšení na správnych miestach.

V súhrnnom článku sme priniesli, za aké ceny sa budú jednotlivé verzie na Slovensku predávať. Teraz už poznáme aj dátum, kedy odštartujú predobjednávky a zahájenie oficiálneho predaja u nás.

Na rozdiel od minulého roka teraz Apple zvláda spustenie predaja svojich nových iPhonov 13 tak, ako sa očakávalo. Zákazníci nemusia čakať ďalšie mesiace a najnovšie modely si budú môcť predobjednať už čoskoro.

Dátum predobjednávok a spustenia predaja na Slovensku je totiž rovnaký, aký Apple uviedol počas včerajšieho predstavenia.

Predobjednávky na nový iPhone 13 vo všetkých verziách sa tak spúšťajú na Slovensku už tento piatok 17. septembra o 14:00 nášho času a oficiálny predaj potom štartuje 24. septembra, teda týždeň po evente. Dátumy potvrdzuje aj známy autorizovaný predajca iStores.

Vlani sme pritom na minuloročné modely museli čakať až do novembra. Aj následne však mnohí zákazníci čakali ďalšie týždne na dodanie predobjednaného smartfónu, kvôli nedostatku kusov. Dlhšie si ale budú musieť počkať Slováci, ktorí si vyhliadli nové Apple Watch Series 7. Termín ich predaja neuviedol ani Apple, ktorý len potvrdil, že budú dostupné „neskôr“ na jeseň.

Zdroj: iStores

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú