Seriálový hit The Last of Us dnes na HBO Max pokračuje svojou štvrtou epizódou, ktorá je po odbočke (podľa niektorých) kontroverzného tretieho dielu opäť zameraná Joela a Ellie. Fanúšikov seriálu teraz poteší aj správa, že nová piata epizóda bude do obsahu streamovacej služby zaradená o niečo skôr.

HBO informuje, že piaty diel seriálu The Last of Us divákom namiesto pondelka sprístupní už túto sobotu 11. februára. Nová epizóda bude do knižnice pridaná o 3:00 hodine nášho času. Ďalšie časti seriálu sa budú naďalej vysielať každý pondelok na HBO a HBO Max.

Dôvodom predčasného sprístupnenia piatej epizódy je americký Super Bowl, ktorý je na programe túto nedeľu. V rovnaký deň v USA bežne štartujú aj nové epizódy The Last of Us, čo by sa s určitosťou podpísalo aj na sledovanosti novinky od HBO. Super Bowl patrí v Spojených štátoch každoročne k najsledovanejším udalostiam roka a HBO sa rozhodlo takejto konkurencii radšej vyhnúť a novú časť sprístupní v predstihu.

Postapokalyptická novinka je jedným z najväčších hitov služby za posledné roky. The Last of Us sa hneď po premiére stal najsledovanejším novým seriálom HBO od roku 2010, sledovanosť druhej epizódy na americkej káblovke dokonca zlomila 50-ročný rekord.

Seriál sa odohráva 20 rokov po páde modernej civilizácie a sleduje príbeh pašeráka Joela, ktorý má za úlohu dostať 14-ročnú Ellie mimo karanténnej zóny. To, čo začína ako malá zákazka, sa čoskoro zmení na brutálnu a srdcervúcu cestu, kedy obaja musia precestovať USA a sú odkázaní jeden na druhého, aby prežili.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú