Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Zákazníci spoločnosti Telekom, ktorí vyžívajú pevný internet, môžu aktuálne evidovať veľké výpadky pripojenia. Problém sa objavil v dnešných doobedných hodinách približne po 9. hodine. Spoločnosť informuje, že sa jedná o rozsiahly výpadok.

Doplnené o 12:00: Článok bol doplnený o vyjadrenie Telekomu.

„V súčasnosti neevidujeme žiadny výpadok služieb pevnej siete. V doobedňajších hodinách sme zaznamenali krátky výpadok internetového pripojenia na malej časti pevnej siete v Prešovskom a Košickom kraji, hlasové a televízne služby fungovali bez obmedzení. Porucha už bola v doobedňajších hodinách odstránená,“ informoval FonTech.sk hovorca Telekomu Pavel Ďurík.

Aktualizované o 11:20:

Zdá sa, že výpadok pevného internetu Telekomu bol opravený a pripojenie už nabieha vo všetkých postihnutých lokalitách na východe Slovenska.

Pôvodný článok:

Podľa našich informácií má aktuálne Telekom výpadok pevného internetu na celom území východného Slovenska. Výpadok teda postihol Košický aj Prešovský kraj. Informácie o výpadku potvrdila aj infolinka Telekomu.

Vážený zákazník, v lokalitách v Prešovskom kraji, v Košickom kraji evidujeme výpadok služby pevný internet. Na odstránení tejto situácie intenzívne pracujeme. Ospravedlňujeme sa a ďakujeme za pochopenie,” informuje zákaznícka linka Telekomu.

Zdroj: vlastný 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú