Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najmladší operátor 4ka bude od budúceho roka vystupovať ako hlavná značka po zlúčení SWANu a SWANu Mobile (4ka). Zákazníkom tak 4ka ponúkne po novom okrem mobilných aj pevné telekomunikačné služby, informuje Živé.sk.

Spojenie spoločností SWAN a SWAN Mobile má nastať začiatkom budúceho roka, odkedy budú pôsobiť ako jedna značka – 4ka. Od budúceho roka tak bude 4ka už nielen mobilným operátorom, ale aj predajcom pevných internetových, televíznych služieb a pevnej linky, ktoré bude predávať pod vlastnou značkou. Značka SWANu potom zotrvá len pre biznis zákazníkov.

Dôvodom tejto zmeny je vystúpenie slovenského private equity fondu Sandberg Capital, od ktorého SWAN Mobile odkúpi 50 % podiel, uviedla prednedávnom spoločnosť v tlačovej správe. K predaju prichádza po 4 rokoch.

„Plánované zlúčenie spoločností SWAN a SWAN Mobile do jedného subjektu je naplánované na prelome rokov 2021 a 2022. Ide o prirodzený krok smerujúci aj k snahe poskytnúť zákazníkom konvergentné produkty, teda fixné aj mobilné služby od jedného dodávateľa a na jednej faktúre,“ hovorí predseda predstavenstva oboch spoločností Juraj Ondriš.

Spoločnosti sa dohodli, že hodnotu transakcie, ktorá podlieha schváleniu Protimonopolným úradom SR, nebudú zverejňovať.

Zdroj: Živé.sk, FonTech.sk

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú