Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Netflix opäť dokazuje, že s kvalitou svojej produkcie si hlavu príliš robiť nemusí. Akčná komediálna novinka Red Notice, ktorá pozornosť púta predovšetkým silným hereckým obsadením, sa totiž na streamovacej platforme aj napriek katastrofálnym recenziám teší obrovskej popularite.

Na čom si užiješ dokonalý zvuk s OLED televízorom?

Kúp si televízor OLED spolu so soundbarom alebo WiFi reproduktorom a získaj cashback vo výške nákupnej ceny audio produktu späť.

POZRI SI CELÚ–>PONUKU<–

Podľa štatistického portálu Flixpatrol sa Red Notice počas víkendu zaradil na čelo rebríčka sledovanosti v 88 z celkovo 89 krajín, ktoré stránka vyhodnocuje. Novinka sa na prvé miesto nedostala iba na Novom Zélande.

Rekordný záujem o Red Notice, v ktorom hrá Gal Gadot, Dwayne Johnson a Ryan Reynolds, na Twitteri potvrdil aj posledný menovaný herec, ktorý sa s fanúšikmi podelil o zaujímavú informáciu – Red Notice je podľa Reynoldsa najúspešnejšou filmovou novinkou v histórii Netflixu.

Red Notice je zároveň doposiaľ najdrahším filmom Netflixu. Streamovací gigant do produkcie svojej exkluzívnej novinky nalial takmer 200 miliónov, veľká časť rozpočtu však išla jeho hereckým hviezdam, z ktorých každá si účinkovaním vo filme mala prilepšiť o približne 20 miliónov dolárov.

Netflix tak opäť dokazuje, že pekný obal predáva a jeho predplatitelia si v pohode vystačia aj s filmovým (pod)priemerom. Viac už čoskoro aj v našej recenzii.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú