Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Boli časy bez Steamu a ďalších obdobných digitálnych služieb, kedy si sa o svoje uložené pozície musel starať sám. The Verge teraz upozorňuje, že pokiaľ sa ti doma váľajú na zabudnutom disku uložené pozície z pôvodného Diabla II, v remasterovanej verzii ich dokážeš využiť.

Ako sme prednedávnom informovali, Blizzard si vedľa priameho pokračovania RPG legendy Diablo s číslovkou štyri pripravuje aj fanúšikmi roky vyprosovanú prerábku bezkonkurenčne najlepšieho dielu série.

Diablo II: Resurrected je v rukách vývojárov Vicarious Visions, ktorí sa v posledných rokoch preslávili vynikajúcim znovuzrodením Crash Bandicoota či Tonyho Hawka. Aj v závislosti od toho, obavy z pristúpenia k originálu, vzhľadom na spackaný Warcraft III: Reforged, nemáme.

Nové informácie potvrdzujú na všetky strany ohlasovanú vernosť originálu, a to dokonca v takej miere, že verzia aj po vyše dvoch dekádach bude podporovať súbory s uloženými pozíciami pôvodnej hry.

Pokiaľ si teda okolo roku 2000 mal prejdené Diablo II hneď niekoľkokrát na všetky úrovne náročnosti aj s legendárnym datadiskom Lord of Destruction, svoju vyšperkovanú postavu so sadovými predmetmi a dlhé hodiny hľadanými unikátnymi relikviami budeš môcť použiť aj v remasteri.

Zdroj: The Verge, IGN

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú