Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.


Xiaomi patrí medzi najprogresívnejšie čínske spoločnosti nielen v segmente smartfónov. Ich vlajková loď Mi6 je na trhu už pekných pár týždňov, no teraz je dostupná aj v nádhernom keramickom prevedení.

Populárny eshop GearBest zaradil do svojej ponuky práve túto verziu Mi6-ky. Keramické telo vyzerá v kombinácii s čiernou farbou naozaj úchvatne. Telefónu to tak dodáva ešte prémiovejší vzhľad. Ak máš o toto zariadenie záujem, tak ti v skratke popíšeme špecifikácie. Tie sú totožné s klasickou verziou, čaká na teba teda 5,15″ FullHD displej, procesor Snapdragon 835 spolu so 6 GB operačnej pamäte RAM a v prípade tejto verzie aj 128 GB interné úložisko.

zdroj fotografie: Kristián Hrušovský / FonTech

Zariadenie beží na operačnom systéme Android 7.1.1 Nougat s populárnou nadstavbou MIUI 8. Cenovka je oproti klasickej verzii vyššia o necelých 100 €. Je teda otázne, či tento dizajnový upgrade stojí za takéto peniaze.

Kúpiť keramické Xiaomi Mi6 za 489 €
Kupón MGR4G

Ak by ťa však táto verzia oslovila a mal by si záujem o kúpu, máme pre teba zľavový kupón. S použitím kupónu MGR4G klesne cena na prijateľných 489 €. Nezabúdaj ale na platbu DPH na colnici, ktorá v tomto prípade činí 98 €.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú