Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Hranie najnovšej hry Gran Turismo bez oficiálneho značkového volantu určite nie je ono. Známy výrobca Thrustmaster preto predstavil nový high-end volant pod menom T-GT, na ktorom pilne pracoval štyri roky spolu s Gran Turismom.

Hlavným lákadlom setu T-GT je simulácia aktuálnych jazdných podmienok. Bezkartáčový Motor T-40VE dokáže poskytnúť precízne silnú spätnú väzbu a konzistentný krútiaci moment. Hráči budú do hry tak ponorený, že reálne budú pociťovať nerovnosti na ceste, priľnavosť pneumatík a trakciu. Volant je zabalený v pravej koži a dominujú mu štyri otočné gombíky. Okrem silovej spätnej väzby ponúka high-end volant T-GT aj hĺbkovú spätnú väzbu (T-DFD). To bude spracovávať informácie v rozsahu od 30 Hz do 100 Hz a prenášať ich do volantu. Štandardná motorizovaná silová spätná väzba pritom takéto informácie nedokáže spracovávať, takže práve T-DFD bude exkluzívnou funkciou tohto volantu.

thrustmaster t-gtzdroj fotografie: Thrustmaster

Nenechaj si ujsť
Najnovšie Call of Duty WWII má tak namakaný multiplayer, že od neho nebudeš vedieť odtrhnúť oči. Pozri si zábery priamo z hrania

Pre takýto prémiový volant však musí mať záujemca poriadne tučnú peňaženku. Nejedná sa totiž o obyčajný volant, aký si bežne kúpiš. Thrustmaster T-GT sa bude predávať za mastných 799,99 dolárov, čo je okolo 714 €. Kúpou samotného setu však poplatky stále nekončia. Medzi pedálmi sa nachádza aj spojka, no vyzerá to tak, že za radiacu páku si hráči budú musieť priplatiť. Dátum dostupnosti zatiaľ taktiež nie je známy.

zdroj fotografií: Thrustmaster

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú